Persia Crypto
اخباراخبار بلاکچیناخبار دیفایاخبار صرافی ها

یمنی‌ها به سمت مالی غیرمتمرکز (DeFi) روی می‌آورند

یمنی‌ها به سمت دیفای روی می‌آورند: تحریم‌های ایالات متحده و تأثیر آن بر گروه حوثی

افزایش علاقه به خدمات دیفای (مالی غیرمتمرکز) نشان‌دهنده جذابیت سیستم‌هایی است که به کاربران اجازه می‌دهند بدون واسطه‌گری معامله کنند، به‌ویژه در مناطقی که مؤسسات بانکی محلی قابل دسترسی یا قابل اعتماد نیستند.

طبق گزارش TRM Labs، این تعاملات هرچند لزوماً به حجم بالای معاملات منجر نمی‌شود، اما تأکید می‌کند که برای برخی از افراد در یمن، زیرساخت‌های غیرمتمرکز می‌تواند گزینه‌ای ضروری برای سیستم‌های پرداخت سنتی باشد.

برخی از یمنی‌ها همچنین از تراکنش‌های رمزارزی همتا به همتا برای انتقال وجوه به کشورهای دیگر یا انجام حواله‌ها استفاده می‌کنند.

پلتفرم‌های دیفای بیش از ۶۳% از ترافیک وب مرتبط با رمزارز در یمن را تشکیل می‌دهند، در حالی که صرافی‌های متمرکز جهانی تنها ۱۸% از این ترافیک را به خود اختصاص داده‌اند.

بحران و تحریم‌ها: چالش‌های مالی در یمن

یمن از سپتامبر ۲۰۱۴ درگیر جنگ داخلی بین دولت و گروه حوثی است. ایالات متحده همچنین به‌طور مکرر زیرساخت‌های مالی در این کشور را هدف قرار داده است تا فعالیت‌های حوثی‌ها را مختل کند. آخرین اقدام در تاریخ ۱۷ آوریل، بانک بین‌المللی یمن را تحت تأثیر قرار داد.

برای کسانی که در یمن از رمزارزها استفاده می‌کنند، امکان دور زدن اختلالات خدمات مالی محلی، به آن‌ها نوعی تاب‌آوری مالی می‌دهد، به‌ویژه در شرایطی که دسترسی به بانک‌ها دشوار یا به‌طور کلی غیرممکن است.

با این حال، نشانه‌هایی از افزایش علاقه و استفاده از این سیستم‌ها وجود دارد که عمدتاً ناشی از ضرورت و نه حدس و گمان است.

به گفته TRM Labs، چالش‌های زیرساخت اینترنتی و سواد مالی پایین در میان جمعیت آسیب‌دیده از جنگ، به‌طور قابل توجهی به پذیرش رمزارز محدود کمک کرده است.

تحریم‌های فزاینده و تأثیر آن بر پذیرش رمزارز در یمن

در حال حاضر، یمن هیچ قانونی برای استفاده از رمزارزها ندارد. TRM Labs بر این باور است که افزایش تحریم‌ها علیه حوثی‌ها می‌تواند جرقه‌ای باشد که منجر به افزایش پذیرش رمزارز در یمن شود.

پس از اینکه دولت بایدن در ژانویه ۲۰۲۴ حوثی‌ها را به‌عنوان یک سازمان تروریستی جهانی دوباره معرفی کرد، یک صرافی رمزارزی مستقر در یمن که توسط TRM ردیابی می‌شود، شاهد افزایش ۲۷۰ درصدی در حجم کلی معاملات بود. هرچند این حجم در نهایت به سطوح قبلی بازگشت، اما در سه ماه پس از انتخاب دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده و بازگرداندن حوثی‌ها به فهرست سازمان‌های تروریستی در تاریخ ۲۲ ژانویه، دوباره ۲۲۳ درصد افزایش یافت.

چشم‌انداز آینده: رشد استفاده از رمزارزها در یمن

با توجه به تشدید تحریم‌های بین‌المللی علیه حوثی‌ها و حامی اصلی آن‌ها، یعنی ایران، انتظار می‌رود که استفاده از رمزارزها توسط این گروه در مقیاس و پیچیدگی بیشتری رشد کند.

چنانچه راه‌های مالی سنتی به‌طور فزاینده‌ای محدود شود، ارزهای دیجیتال غیرمتمرکز گزینه‌ای را فراهم می‌آورند که کمتر در معرض نظارت و ردیابی قرار دارد.

در نهایت، این تحولات می‌تواند به تغییرات اساسی در سیستم مالی یمن منجر شود و فرصت‌های جدیدی برای مردم این کشور فراهم آورد.

Persia Crypto
Persia Crypto

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Persia Crypto
دکمه بازگشت به بالا